Asiakaskokemuksia

Paulan kokemus ChatGPT 4- hyötyvalmennuksesta

"Paulilla on erinomainen kokonaisvaltainen kyky ja taito auttaa kaikenlaisissa haastavissa elämäntilanteissa. Olipa kyse ChatGPT:n käyttöönotosta tai oman elämäntehtävän löytymisestä. Paulin avulla löysin helposti ja nopeasti ydinosaamiseni ja sitä kautta ilon ja intohimon työni tekemiseen opettajana ja verkkokurssiyrittäjänä. 

Suosittelen kaikille asiantuntijoille Paulin valmennukseen osallistumista; halvempaa kuin terapia ja tehokkaampaa kuin mikään asiantuntijasparraus! Pauli tarjoaa kokonaisvaltaista täsmäapua lämpimällä ja inhimillisellä otteella."

- Paula Leppänen

Tuulan kokemus ChatGPT4-hyötyvalmennuksesta.

"Osallistuin Paulin tekoälykurssille helmikuussa 2024, koska olen ollut aina innokas ottamaan uutta tietotekniikkaa avuksi omaan työhön ja harrastuksiin. "

"Se kuinka paljon se lopulta minua auttoi omassa työssä jo ensimmäisen viikon aikana, oli minulle täydellinen yllätys. Kirjoitan sähköpostilistalle kirjeitä osakkaille yhden hankkeen tiimoilta. Aiheet vaihtelevat ja joudun niistä etsimään tietoa paljon netistä. En ole mikään kirjoittamisen expertti, joten kirjeitä piti muotoilla päivä, nukkua yön yli, lähettää testiversio ja jälleen muotoilla sitä."

"Kun Paulin ohjeilla tein ekan kirjeen, sain sen jo lähetettyä aamulla klo 8.
Tein samana päivänä vielä kolme seuraavaa kirjettä valmiiksi odottamaan lähetystä. Siis oikeasti neljä kirjettä yhtenä päivänä, kun ennen tein yhtä kirjettä kaksi päivää. Kokousmuistioiden kirjoittamisessa olen myös saanut ison avun." 
 

"Pauli jaksoi kärsivällisesti selittää minulle uudelleen ja uudelleen samoja asioita, kun en aina muistanut mitä olimme edellisellä kerralla käyneet jo läpi. Kielitaidottomuus oli haasteena etsiä oikeita plugineja, mutta sain siihen hyvät ohjeet Paulilta."

"Kurssi on nyt suoritettu ja olen edelleen hyvin vaikuttunut siitä saamastani annista. Olen tyytyväinen asiakas!" - Tuula Jokela

Sannan kokemus ChatGPT 4-hyötyvalmennuksesta

Oivaltamispalvelut Oy:n valmennuksen jälkeen tutustuin ensi kertaa itsenäisesti ChatGPT:n käyttöön ja sain vastauksia sekä ohjeita useisiin minua askarruttaneisiin 'kuinka voisin saada lisää näkyvyyttä ja myyntiä yrityksessäni' -kysymyksiini.

Paulin ohjaus ja opastaminen on rauhallista ja hänellä on miellyttävä erinomainen asiakaspalvelu- ja keskustelutaito ihmisten kanssa. Tein Paulin valmennuksessa käytyjen esimerkkien mukaisesti tekoälylle rohkeasti lisäkysymyksiä ja käytettävissäni oleva kysymysten määrä tuntui olevan rajaton.

Mielenkiintoni tekoälyn käyttöön heräsi etenkin siinä vaiheessa, kun kysymyksiä oli mahdollista esittää vaivattomasti yhdellä sivustolla ja vastaukset tuntuivat olevan käyttökelpoisia liiketoiminnassani.

Uskon, että useammat muutkin itsenäisiksi yrittäjiksi aikovat sekä jo olemassa olevat yritykset voivat saada valmennuksesta apua liikeideansa suunnitteluun, toteuttamiseen sekä uudistamiseen.

Lämpimästi suositellen, Sanna Koskinen / käsityöyritys Sallyn Ihanat.

Meron kokemus ChatGPT 4-hyötyvalmennuksesta

Valmennuksesi on auttanut minua ymmärtämään syvällisemmin tekoälyn potentiaalin ja sen, miten voin hyödyntää sitä omassa liiketoiminnassani. Olen koulutuksen myötä uskaltanut alkaa käyttämään tekoälyä ja samalla on avartunut kuinka paljon sitä voi hyödyntää erinäisissä asioissa.

Olen oppinut hyödyntämään sitä mm. markkinoinnissa, kotisivujen teossa/suunnittelussa ja monessa muussakin. Esimerkiksi jos en jotain tietoteknistä asiaa osaa, niin nykyään kysyn sitä vaan tekoälyltä. Ja uskallan kokeilla ja tehdä, kun ennen epävarmuus esti sen.

Enää ei tarvitse vaivata muita niin paljon näissä tietoteknisissä asioissa vaan hoidankin hommat suurelta osin itse. Sain juuri sellaista apua tiettyyn hetkeen, kun oli tarvetta. Tuntui, että joka tapaamisella oli jokin tarkoitus, mikä auttoi siinä hetkessä.

Erityisesti arvostan sitä, miten empaattisesti ja kannustavasti johdit valmennusta. Olet osoittanut, että ymmärrät sekä teknologian että ihmisen näkökulmat, mikä teki oppimiskokemuksesta ainutlaatuisen ja mielekkään. Tämä on rohkaissut minua kokeilemaan uusia ideoita ja lähestymistapoja tekoälyn hyödyntämiseen.

Sinun kannustava asenne on ollut motivoivaa ja tavallaan auttanut pitämään yllä omaakin motivaatiota ja uskallan kohdata helpommin uusiakin ja minulle vieraalta tuntuvia asioita. Se on antanut minulle uusia työkaluja ja näkökulmia, jotka ovat elintärkeitä digitaalisessa maailmassa toimimiselle.

Kerroit hienosti oivaltamisen periaatteet, jotka täyttyivät tässäkin oppimisprosessissa. Ensin tulin tietoiseksi tekoälystä, sitten aloin ymmärtää sen olemassaolon, sitten asian hyväksyminen ja sen jälkeen mahdollisuus sitoutua ja innostua asiasta eli oivaltamisen polku kokonaisuudessaan. Ja tämän prosessin olet auttanut minua läpikäymään.

Kiitos vielä kerran arvokkaasta valmennuksestasi. Odotan innolla, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.'

Mero Kallio

Tiinan kokemus ChatGPT 4-hyötyvalmennuksesta
 

Maailma muuttuu ja mikä ihmeellisempää, ihmisen pitäisi osata integroida itsensä muuttuvaan ympäristöön. Kiitos Pauli, että minulle mahdollistui ihmetellä ohjauksessasi tekoälyn maailmaa.

Tajusin, että tässä on kysymyksessä jotain sellaista, mikä tulee mullistamaan oppimisen ja opettamisen. Tekoälystä hioutui jopa sellainen keskustelukumppani, joka toi hämmästystä ja iloa omaan ajatteluun.

Paulin ohjaus tekoälyn maailmaan edustaa esimerkillisesti sitä roolia, johon meidän opettajien työnkuva muovautuu: henkilökohtaiseen ohjaukseen, jossa aito läsnäolo synnyttää hetken, joka mahdollistaa merkityksellisen oivaltamisen.

Kiitos Pauli ilosta ja siitä, että sain olla täysin oma persoonani ja jakaa hetket kanssasi juuri tältä Universumin laidalta.

Kiitollisena, Tiina.